На крајот на оваа работна недела, Радио МОФ ви го претставува нашиот избор на ТОП 5 вестите за изминатата недела, од областа на образованието, културата, ...
| | веќе видена

Во рамки на одбележувањето на месец октомври-месецот на книгата, Јавната локална библиотека „Илинден“ од Делчево ја промовираше книгата „Црквите и манастирите ...
| | веќе видена