За да бидете стујардеса не е пресудна убавината. Треба да бидете професионални, комуникативни и толерантни, но и да умеете да помогнете и одговорите во секој ...
| | веќе видена

Имав преголема желба да останам бремена. Ми доцнеше 7 дена, зедов тест и беше позитивен. Закажав преглед кај д-р A. K., мојот матичен гинеколог во Кочани. ...
| | веќе видена