2 289 000 евра е гаранцијата која ја нуди Орце Камчев за да му биде вратен пасошот. Адвокатите на Камчев за Телма потврдија дека во гаранцијата се понудени ...
| | веќе видена

Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, во рамки на активноста Отворен Кабинет, денеска го посетија ученици од ООУ „Климент Охридски“ од ...
сите 6 | | | веќе видена

Во Делчево се одржа првата работилница од областа на екологијата на која учествуваа претставници на општината, институциите и средното општинско училиште на ...
сите 2 | | | веќе видена

Во организација на невладината организација „КХАМ“, во Делчево се реализираше едукативна работилница од регионален карактер на тема „Попис и политики за ...
| | веќе видена

Градоначалниците од Источно планскиот регион немаат точна статистика колку дивоградби ќе се легализираат со новиот Закон за легализација на дивоградби, што ...
сите 3 | | | веќе видена

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија вечерва во Делчево ја продолжи серијата граѓански трибини „На прав пат“, каде се обратија министерката за труд и ...
сите 8 | | | веќе видена

Садниците ќе се засадуваат во делот од мостот на реката Габровчица, паркот кај езерцата до градскиот стадион. Планирано е да се засадат околу 100 садници од ...
| | веќе видена

Здружението Македонско-турско пријателство од Измир во соработка со Црвената полумесечина на градот Измир, Турција, денеска во Делчево додели донација наменета ...
| | веќе видена