Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 20 часа

Катерина Трајкова Нурџиева е македонски национален деец, борец во НОВ, секретар на Методија Андонов-Ченто и внука на Гоце Делчев. Катерина Нурџиева е почесен ...
| | веќе видена