ДЕТЕКТИРАН Е БРИТАНСКИОТ СОЈ НА КОРОНАВИРУСОТ КАЈ НАС Во земјава веќе е детектиран британскиот сој на коронавирусот. Она што треба да го знаеме е дека ...
| | веќе видена