За да бидете стујардеса не е пресудна убавината. Треба да бидете професионални, комуникативни и толерантни, но и да умеете да помогнете и одговорите во секој ...
| | веќе видена

Имав преголема желба да останам бремена. Ми доцнеше 7 дена, зедов тест и беше позитивен. Закажав преглед кај д-р A. K., мојот матичен гинеколог во Кочани. ...
| | веќе видена

ММС, 11.01.2019На локалитетот кај селото Нов Истевник има педесетина земјени пирамиди слични на кукли, поради што и се вика Кукуљето, некои се високи и до 15 ...
| | веќе видена