Маршот, како што информираше претседателот на клубот Љупчо Чучуковски, се реализираше со почитување на мерките за заштита од Ковид-19. – Движењето за време на ...
| | веќе видена

Пишува: Гоце ДЕЛЧЕВ Здравејте мили калпазани! Морам да ви признаам дека сум многу лут шо морам да ви писам в недела, наместо да перам завесите в к’шта ми. ...
| | веќе видена