Вкупно 120 милиони денари е штетата предизвикана од шумските пожари во Делчево и Македонска Каменица последниве година и половина, беше речено на денешниот ...
сите 4 | | | веќе видена

НВО Сумнал од Битола денеска во своите простории организира Отворен ден во рамките на проектот „Локална интеграција на бегалците, внатрешно раселените лица и ...
сите 2 | | | веќе видена

21.06.2017 Недостигот од судии во основните судови во помалите градови во Македонија предизвикува сериозни проблеми во нормалното функционирање на правосудните ...
сите 5 | | | веќе видена

ПЕНА Журка: Големо отворање на плажа Градиште со познати ДИЏЕИ

Почитувани, Заокружете го 24 јуни денот кога една од најубавите охридски плажи ја стартува сезоната Лето 2017. Токму за отворањето на комплетно реновираната ...
 • Градиште Плажа (Gradishte Beach), Ohrid
 • 21:00:00 , 24 Јун, 2017 до 05:00:00 , 25 Јун, 2017
 • купете билети овде
 • Инфо Македонија
 • 184 доаѓаат, 379 можеби
 • Festival India / Фестивал Индија

  Friends of India - Macedonia во чест на меѓународниот ден на јогата ви го претставува Festival India. - Музика (Киртан), - Танц (класичен Бхаратнатјам), - ...
 • Градски парк - Школка, Скопје
 • 10:00:00 , 24 Јун, 2017 до 14:00:00 , 24 Јун, 2017
 • Friends of India - Macedonia
 • 169 доаѓаат, 313 можеби
 • Шарски Води 2017 - Планиско Велосипедски Маратон

  ДПС Трансверзалец од Скопје на ден 25.06.2017 година (недела) ќе го организира Планинскиот Велосипедски Маратон „ШАРСКИ ВОДИ 2017“ велосипедска манифестација ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 07:00:00 , 25 Јун, 2017 до 19:00:00 , 25 Јун, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 283 доаѓаат, 1220 можеби


 • На 23 Јуни